10x Folders behoud draagvlak voor vleermuizen

€0,00

Folders behoud draagvlak voor vleermuizen voor mensen die actief zijn voor vleermuizen:

Deze folders zijn niet geschikt als educatiefolder bij vleermuiswandelingen of in bezoekerscentra.

10x Vleermuizen in huis / 10x Veel gestelde vragen / 1x Handreiking

1. Vleermuizen in huis : hoe om te gaan met vleermuizen in de directe woonomgeving.
Deze folder kun je geven aan mensen die hebben ontdekt dat er vleermuizen in hun huis wonen of die binnen of buiten een vleermuis hebben gevonden. De folder is ook handig om af te geven als je bij mensen aanbelt omdat je daar uitvliegende vleermuizen gaat tellen.
2. Veel gestelde vragen over vleermuizen.
Als je als werk, of als hobby, met vleermuisonderzoek bezig bent krijg je regelmatig vragen van omwonenden. Bijvoorbeeld over wat je aan het doen bent, over vleermuizen in het algemeen, over waarom er vleermuiskasten in de straat hangen, en sinds kort ook over hoe het zit met vleermuizen en COVID-19. Door deze folder te geven kun je veel van die vragen beantwoorden en kun jij weer verder met je onderzoek.
3. COVID-19 en vleermuizen: handreiking voor vleermuiswerkers.
Deze folder is bedoeld voor jou en is niet bedoeld om uit te delen aan het algemeen publiek. De handreiking bevat achtergrondinformatie over vleermuizen en COVID-19 en geeft tips over het beantwoorden vragen van burgers.

Omdat de handreiking niet bedoeld is om uit delen wordt er bij iedere bestelling één handreiking meegestuurd.

Wil je van een folder meer dan 10 exemplaren bestellen, of wil je een grote bestelling voor meerdere vleermuiswerkers of vrijwilligers doen, neem dan contact met ons op via winkel@zoogdiervereniging.nl